Muratti.ro Muratti.ro

Despre noi

Stimati Colaboratori si viitori clienti

Infiintata in anul 2009, Muratti Fashion S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor oferite fiind o companie recunoscuta in orasul Ploiesti precum si la nivel National. Firma Muratti Fashion. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul vanzarilor de masini de cusut industriale si a pieselor de schimb pentru industria textila. Acest lucru incluzand si cunostinte aprofundate tehnice si de mecanica.

Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania pentru seriozitatea si profesionalismul acordat oricarui client. Suntem importatori si distributori la nivel national a masinilor de cusut marca Jack, a pieselor de schimb si a accesoriilor pentru o vasta gama de marci de masini de cusut industriale si casnice, a atei de cusut Dunhuang. ". Dispunem de o gama foarte variata de produse aflate in stoc dar pentru a satisface cerintele clientilor va punem la dispozitie si ocazia de a cauta solutii optime pentru piese greu de gasit pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Muratti Fashion S.R.L.. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Muratti Fashion S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii.

La noi gasiti "Totul pentru industria Textila

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

© Muratti.ro Toate drepturile rezervate. creare magazin online